Om oss


Lead Beyond

Vi kan hjälpa dig att skapa en positiv förflyttning!


Vi erbjuder individer och organisationer ledarskapsutveckling för långsiktiga resultat.  Genom att delta i våra öppna utbildningar får du verktyg och insikter att leda dig själv och andra.


Vår övertygelse är att för att kunna leda andra behöver vi först leda oss själva – trygga ledare bygger trygga team.


Vi hjälper även organisationer att utveckla och stärka sina ledare genom skräddarsydda program. Genom att kombinera våra unika metoder med beprövade strategier och verktyg, kan vi stödja företag i att skapa en stark och effektiv ledningsstruktur som främjar tillväxt och framgång.
Vårt team

Sofia Book

Med 20 års erfarenhet av ledarskaps- och organisationsutveckling i globala organisationer har Sofia hjälpt och handlett ett par tusen ledare att hitta sitt ledarskap och utveckla sina organisationer. Sofia har lett globala förändringsprocesser inom IKEA och andra internationella bolag med speciellt fokus på förflyttningar av kultur och ledarskap.  

Sofias övertygelse är att långsiktiga resultat skapas genom engagerade och välmående individer och team.

Sofia är certifierad handledare i bl a THE, Fötroendefullt Samarbete, CliftonStrengths, GDQ och LEA 360.


Jenny Holmén

Jenny är en erfaren och värderingsstyrd ledare som med känsla och förnuft älskar att bygga tillsammans med andra. Hon drivs av utveckling, utmaning samt att få både människor och verksamheter att växa. Hon har arbetat med ledarskap i näringslivet i 20år och som VD i små och medelstora bolag sedan 2009, främst inom teknisk försäljning till industrin.

Jenny är bland annat Certifierad handledare UGL och Förtroendefullt Samarbete, Certifierad Förändringsledare och Diplomerad Affärscoach.

Marie Sjöberg

Marie har en gedigen erfarenhet av ledarutvecklingsprogram, coachning av ledare på olika nivåer och att arbeta med chefsstöd. Med en bakgrund inom psykologi och samtalsterapi har hon ett stort intresse för människors beteenden och bakomliggande drivkrafter. Marie ser att ledarskap och hållbarhet går hand i hand genom att möta individer där de befinner sig just nu, använda systematiska metoder och verktyg för att skapa effektiva ledare och team som kan prestera väl över tid. 

Marie är certifierad handledare i bl a THE, Fötroendefullt Samarbete, CliftonStrengths, GDQ och LEA360

2000+

Nöjda deltagare

20+
Onlinekurser

100+
Genomförda Kurser

unsplash